محمدحسن اسدی با بیان این مطلب اظهار کرد: اجرای طرحهای انتقال آب دریا از زمان حضور عباس علیآبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و پیگیری محمدرضا موثقینیا، رئیس هیات عامل ایمیدرو شدت یافت و در شانزدهمین جلسه ستاد انتقال آب دریا به ریاست محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور، بر این موضوع تاکید شد.
مطلب مرتبط:معدن
وی افزود: با رویکرد جدید وزیر صمت و تجربه اجرای مگاپروژههای ملی، افق روشن و امیدبخشی پیشرو خواهیم داشت. افزون بر این، انجام ابرپروژههای ملی انتقال آب دریا، از منویات رهبر معظم انقلاب و مورد تاکید رئیسجمهور است. مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن با اشاره به برنامه اجرای پنجخط انتقال آب خلیجفارس و دریای عمان به فلات مرکزی و شرق کشور، گفت: خط نخست به طول ۸۲۰کیلومتر و ظرفیت سالانه ۱۳۰میلیون مترمکعب اجرا شده و به بهرهبرداری رسیده و در نتیجه آب دریا به سه مجموعه گلگهر و مس سرچشمه در استان کرمان و چادرملو در استان یزد رسیده است.
وی ادامهداد: خط۲ از مبدا خلیجفارس و استان هرمزگان با ظرفیت ۲۰۰میلیون مترمکعب در سال به سمت استانهای کرمان و یزد میرود که پارسال کلنگزنی آن توسط رئیسجمهور انجام شد. اسدی با اشاره به اینکه خط۳ انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان با ظرفیت ۲۷۰میلیون مترمکعب است، تصریح کرد: در فاز نخست این خط، از کیلومتر ۳۸۰ خط نخست (منطقه گلگهر)، سالانه ۷۰میلیون مترمکعب آب نمکزداییشده از خلیجفارس به اصفهان انتقال خواهد یافت.