رییس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: هدف از برگزاری نمایشگاههای طلا، جواهر و گوهرسنگها، آشنایی واحدهای برپایی نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، ماشینآلات و صنایع وابسته، آذرماه در مشهد صنفی ما با ماشینآلات وابسته به این صنعت است تا این واحدها بتوانند با شناخت از این ماشینآلات، برای توسعه کسب و کارشان از آنها بهره ببرند.
یوسف تقیزادگان درباره اهمیت واردات این ماشینآلات و دستگاههای مدرن، تصریح کرد: در صورت آشنایی و بهرهمندی واحدهای صنفی ما با این دستگاههای مدرن، قطعا به صادرات خوبی دست پیدا خواهیم کرد.
وی افزود: صنعت طلا و جواهر در تجارت جهانی، گردش مالی بسیار بالایی دارد و از طرفی مشهد نیز از مهمترین قطبهای طراحی جواهرات است؛ لذا باید سهم خود را از این تجارت افزایش دهیم.
رییس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد بیان کرد: این نمایشگاه در سالهای قبلتر به طور مستمر برگزار میشد، اما برگزاری آن طی چند سال اخیر به دلیل همهگیری کرونا متوقف شد و به امید خدا امسال با حضور حداکثری مسئولان استان و اتحادیههای کشور دوباره فعالیت خود را آغاز میکند.
تقیزادگان با اشاره به جمعیت زیاد و ظرفیت بالای گردشگری در مشهد، این شهر را در صنعت طلا و جواهر مانند زمین بکری دانست که میتواند دستاوردهای ارزی بیشماری را رقم بزند و افزود: اشتغالزایی و حذف بیکاری جوانان یکی از این دستاوردها است چرا که ما در مشهد جوانان نخبه و پیشکسوتان متخصص زیادی داریم که میتوانیم از تجربه و تخصص آنان برای رونق این صنعت استفاده کنیم.
هشتمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته، نهم آذرماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار خواهد شد.