درویشعلی حسنزاده اظهار کرد: در حوزه معدن نگاههای مختلفی وجود دارد؛ میتوان به بهانه مسائل زیست محیطی و منابع طبیعی، جلوی فعالیتهای معدنی را گرفت اما نگاه دیگر استفاده از این مواهب خدادادی با رعایت الزامات زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی است.
مطلب مرتبط:معدن
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: استخراج و بهرهبرداری از معادن، میتواند در توسعه و رشد شاخصهای اقتصادی از جمله اشتغال پایدار و درآمد سرانه موثر باشد.
وی با بیان اینکه مواد معدنی در گلستان تنوع چندانی ندارد، تصریح کرد: بهرغم محدود بودن تنوع مواد معدنی در استان اما جزو مواد معدنی استراتژیک کشور به شمار میرود.
حسنزاده با اشاره به فعالیت معادن زغالسنگ در استان گفت: این معادن اغلب در شهرستانهای رامیان، آزادشهر، مینودشت و بخشی هم در علی آبادکتول فعال بوده و توانسته است اشتغال پایداری را در حوزه معادن استان ایجاد کند.
وی با اشاره به وجود معادن زغالسنگ روباز و زیرزمینی در استان بیان کرد: استان گلستان حدود 15 درصد زغالسنگ موردنیاز کشور را تأمین میکند که در صنایع فولاد مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان خاطرنشان کرد: با وجود اینکه تعداد معادن و همچنین تنوع مواد معدنی در استان محدود است اما بیش از 2 هزار شغل پایدار در بخش معادن استان ایجاد شده است که وظیفه داریم این مشاغل را حفظ کنیم.